Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Home sweet home! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Home sweet home!

Jag och Fröken B är hemma i Karlstad igen, har varit och handlat och nu ligger vi i soffan och dricker smoothies. Ja fick ha den i fred i typ två minuter innan någon kom och körde ner huvudet i den, ingen tvekan om vem som är chefen i det här hemmet. Men nu har hon hittat sitt klösträd, eller jag fick hjälpa henne lite på traven genom att lyfta upp henne och visa vilken fin utsikt hon har fått. Men hon ser ut att trivas och kommer nog bo där nu.

Än en gång är det söndag och jag undrar vart veckan tagit vägen, tiden går alldeles för fort. I morgon börjar en ny vecka, en ganska lugn vecka för jobbar bara tre dagar sen tar jag helg igen. Passar på nu när det är lugnt och innan jag ska ut och resa igen om 33 dagar blir det en tur till Skellefteå, börjar med en kort resa;)
I morgon ska jag även börja följa Viktväktarnas program igen efter två veckor med fusk pga flytt och födelsedag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *