Att gå på rally i för små byxor…

Blev väckt 07 i morse och palla mig upp för att göra mig klar för att ge mig ut i skogen. Dock uppstod ett problem nästan direkt, någon hade snott mina termobyxor haha. Och jag hade inte hjärta att flytta på henne så jag fick trycka mig i mammas termobyxor och vi kan tillägga att jag har en aning större lår än mamma så varje gång jag böjde mig så kändes det som de skulle spricka, men vad gör man inte för sina barn;)

Det blev några timmar i skogen och 5 km med häften uppför i en backa men sen slog kylan till, så när hälften av de historiska bilarna kommit så drog vi hemåt. För då hade jag gjort det jag skulle för jag hade nämligen anställt mig själv som teamfotogaf, haha man kan byta foton mot flytthjälp förstår ni;) Väl hemma igen blev det ett varmt bad för att försöka tina till is igen och nu har jag krupit ner i sängen, Fröken B hon ligger kvar på mina byxor hon;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen