En tur till Exär…

Började dagen med sovmorgon sen tog vi en tur till Ekshärad där vi åt lunch och hälsade på farmor.  Vi har precis kommit hem igen och nu vräker snön ner och jag ska bädda ner mig i sängen och se på film. Har inga större planer för dagen men i morgon ska jag ut i rallyskogen, men jag är så himla professionell fotograf så jag tog med kameran men lämnade laddaren till batteriet i Karlstad. Heja mig! Vi får se hur länge det håller för minns inte ens när jag laddade det sist, men har två batteri i min kamera så borde kunna ta några bilder iallafall. Sen har jag en adapter till batterigreppet så jag kan köra med vanliga batterier men de dras slut så jävla snabbt.
Men några bilder blir det nog förhoppningsvis;)

Sen vill jag även passa på att tacka för alla gratulationer jag fick i går på min födelsedag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen