Med Viktväktarna kan man äta allt, men inte alltid

Valde att ge bort alla mina veckopoints för att äta en semla i dag. Det är det bästa med Viktväktarna att man kan äta allt, men inte alltid. Sen har vi letat reda på min julservis som nu ska med hem när jag får större lägenhet och får plats med den. Om jag någonsin kommer servera en julmiddag för 12 personer vet jag inte, men den kan ju va bra att ha, haha:D

Sen sa jag att jag ville ha rosa överkast och kuddar i mitt nya sovrum och vips så trolla mamma fram det från en garderob, varför shoppa i affärer när man kan shoppa gratis hemma hos mamma:D Bara fyra dagar kvar nu ska bli skönt när det är klart, men kommer dock inte vara lika skönt att flytta in när det är tredje våningen utan hiss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen