I väntan på bättre tider…

Åh va tråkigt det är att vara sjuk! Ligger här i soffan och dricker varmsaft för att jag har ont i halsen och äter Viktväktargodis, i väntan på bättre tider. Vet inte vad det är för skit jag fått för har knappt någon feber men känner mig ändå totalt körd, orkar knappt laga mat. I morgon ska jag dock palla mig ut för har en tid hos psykologen klockan 10 och sen ska vi åka mot Hagfors, längtar efter att få bada badkar. Om sex dagar har jag eget badkar, haha kommer bosätta mig där:D Har även roat mig att gör adressändring när jag ändå ligger här, både för mig själv och för mitt företag. Det är så himla mycket att tänka på när man ska flytta.

Måste ringa polisen också och säga att de ska ändra adress på kontaktförbundet, för det stod på lappen att man skulle göra det om man bytte adress. Dock tycker jag ju att polisen borde kunna kolla upp sånt? Men, men är väl bäst att göra som de säger. Hatar att ringa runt gillar när man kan göra sånt på datorn eller per mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen