Fortfarande sjuk och föreläsning i Hagfors

Hade tänkt jobba i dag men när jag i går eftermiddag gick till apoteket för att hämta ut medicin så insåg jag att jag inte alls är frisk. Så blir hemma resten av veckan och försöker bli frisk på riktigt i stället, så blir ännu en dag i soffan. Började den här dagen med att sova till 11 och sen har jag kollat mailen och gjort klart med en föreläsning på Hagfors bibliotek i september, det ska bli kul att komma tillbaka till hemmaplan för  vet att ni är många som frågat efter det. Tid och mer info kommer längre fram.

Men eftersom jag fick en bokning i september och min almanacka bara räcker till augusti så fick jag beställa en till. Vilka lyxproblem, jag får för många bokningar så måste köpa en ny kalender:D Men jag gillar verkligen dem som bokar föreläsningar mer än sex månader i förväg för det är perfekt för min Asperger-hjärna för då kan jag tänka igen hur jag bokar och inte bara trycka in det någonstans. Vilket jag har en förmåga att göra eftersom jag vill lite mer än vad min kropp orkar med.

Känns så himla skönt att bli uppbokad och jag tror och hoppas att det kommer fler bokningar snart.
Kanske ska göra en affisch med hon på bilden nedan som min sidekick, för med ett sånt ansikte utåt så borde ju bokningarna rasa in;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen