Aspiepower Media

En hälsosam box från Testagram

I dag kom den magiska boxen, månadens Testagram-box. Och jag blev glatt överraskad när jag såg vilka bra produkter den innehöll och att även Testagram satsar på lite mer hälsosamma produkter så här i början av året, vilket passar mig perfekt.  För bara 99 kronor i månaden kan du få hem en box fullproppade med spännande produkter. Läs mer om boxarna här!

 

Boxens innehåll:

Clipper- Clipper är Storbritanniens största ekologiska te-varumärke. ”Natural, fair & dellicious har varit deras ledord sedan de grundades 1984. De erbjuder ett sortiment av te som är smartare och djärvare.

Yelli Mindfull food med soppa- Yelli är 100% naturlig soppa för medvetna människor med en passion för naturlig mat. Yelli erbjuder kulinariska smaker och gamla traditioner från flera århundraden och länder.

Caliente Ginger Lime Chili- Den heta drycken Caliente är en juice med chilihetta. Helt naturlig, ekologisk och handgjord i Sverige. Chili stimulerar hjärnan på samma sätt som alkohol och frisätter endorfiner, vilket i sin tur ger endofinkick.

Risenta Vegorätter- Sjögräs & kikärtsbiffar, kikärtsbollar, quinoaburgare eller kikärtsbiffar med hasselnöt & mandel är Risentas nya serie av vegorätter. Bön- och grytblandningen behöver endast tillsätta vatten för att sedan formas och tillagas.

Nutrilett Quinoa Nut Crunch Bar- Är en nyhet från Nutrilett som innehåller ekologisk quinoa, hallonbitar och mörk choklad.

Nellie Dellies Mörk Choklad- Mörk choklad utan tillsatt socker och med noll GI-värde då den är sötad med steviaglykosider vilket inte höjer blodsockernivån.

Vileda Power Inox- Trådarna av rostfritt stål lyfter enkelt bort inbrända rester och grov smuts. Skölj av svampen och använd den om och om igen.

AXA- En exklusiv förlansering av AXA´s nya Steel Cut Oats. En krämig gröt med härligt tuggmotstånd och nötig smak.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *