Aspiepower Media

Att bli attackerad av en tiger

Godmorgon världen!
Alltså jag funderar på att sova till 11.30 varje dag, så skönt att vakna upp utvilad. Dock kanske jag gör det om jag somnar innan 00 varje dag:P
Om inte allt förlägne ska jag packa in Fröken B i bilen och åka med till Karlstad, och hon har inget val hon måste bli med den här gången för på tisdag ska hon till tandläkaren. De kommer troligtvis skälla ut mig för att hon inte borstat tänderna varje dag, men frågan är om de testat att borsta tänderna på en tiger? Och jag tror inte att min försäkring täcker kattatacker:D Vi borstar lite då och då och det är ju bättre än inget men varje dag är omöjligt om jag inte får med mig lite lugnande hem:D

Den här veckan är ganska fullspäckad:

Måndag: Jobb+ simma
Tisdag:Jobb + Babys tandläkarbesök
Onsdag: Lunchmöte med Region Värmland+ klippa mig
Torsdag: Psykologen+ jobb
Fredag: Föreläsa på en konferens som Lärarförbundet har.

Sen ska jag även fortsätta att packa ner mitt hem också.
Vad har ni för planer för den här veckan?

Att en tiger kan se så lugn och söt ut:P
Gårdagens middag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *