Finbesök

Kolla vem som kom och ringde på dörren förut:) Fröken B har tagit en paus i sin semester och kommit och hälsat på.
I morgon ska vi åka till Kumla och ser fram emot att checka in Henriks nya inglasade balkong;)

Under kvällen har jag roat mig med att försätta att packa ner mitt hem, vi är uppe i 16 lådor nu, ska fortsätta lite till sen ska jag ta kvällen. Testa med att ta min kvällsmedicin kl 19 i stället för 20 i dag för att se om jag blir trött tidigare. Har även följt psykologens order om att inte sitta sex timmar framför datorn, utan bara fyra timmar haha. Alltså jag jobbar framför en dator hela dagarna och sociala medier är ju liksom mitt jobb jag kan inte sluta upp med det. Men hoppas på att få lite mer sömn natt, men troligen kommer det gå lite trögt att somna i kväll för somnade på soffan förut, kanske ska börja jobba natt i stället när jag ändå är vaken halva natten:P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen