Kan jag inte få må bra i en dag?

Jag är van att ha en kropp som hela tiden motarbetar mig, men jag tycker det räcker nu. Var helt omöjligt att somna även i går kväll. Somnar till slut vid 00:30,efter att ha legat och stirrat in i en vägg i 3,5 timmar.

Sover oroligt hela natten och när jag väl kommer in i djupsömn så ringer klockan,och det är dags att kliva upp. Eller snarare rulla upp, för ryggen är helt paj. Hela kroppen är helt paj men ryggen är värst just nu. Så får jobba hemifrån i dag igen, för vet inte hur jag ska orka sitta på en kontorsstol.

Mitt liv är en  stor jävla ond cirkel, det är något hela tiden. Är det inte fysiskt så är det psykiskt, jag får aldrig njuta av tillvaron på riktigt. Nu har jag tagit smärtstillande och lagt mig på värmemadreseen, ska vila en stund sen ska jag jobba lite. Är dock sugen på att sova ända till mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen