Aspiepower Media

Borde jag bli nykterist?

Omöjligt att somna

Klockan är 00.30 och om 7 timmar och 30 min ringer klockan och det är dags att bege sig till jobbet. Antalet timmars sömn jag behöver för att vakna upp utvilad har redan passerat och jag räknar ner hur många timmar  det är kvar tills jag ska vakna upp som ett vrak. Jag tog en sömntablett för över en timma sedan men fick ingen effekt.

Hjärnan går på högvarv

Hjärnan går på högvarv och det sprattlar i kroppen,  som en mört som varit uppe på land för länge. Jag orkar inte slappna av det går inte att stänga av hjärnan och somna. Det här är konsekvensen för att jag drack en grogg och en cider på nyårsafton.

Ingen stor konsument av alkohol

Jag är ingen stor konsument av alkohol, har aldrig varit. Psykiatrin höll på att få en chock när jag sa att jag drack ett glas cider / vin var tredje månad bara för att det var gott. De frågade om jag var ärlig, eftersom så många med Bipolär sjukdom missbrukar/ självmedicinerar med alkohol.

Borde jag bli nykterist?

Borde jag bli nykterist? Jag överväger det för det är inte värt att ligga sömlös mitt i natten för att kroppen inte kan stänga av. Och att det ska rubba en hel vecka för mig.

Har du bipolär sjukdom?  Hur upplever du att det blir för dig när du dricker alkohol? 

Borde jag bli nykterist?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *