Att bo i en flyttkartong och tankar kring utmattning…

Jag är tillbaka i Karlstad och har hunnit med att vara till badhuset och simmat 1 km.
Det var skönt att simma igen, tror det är bra för min kropp att få röra lite på sig men det blir inte lika slitsamt som att träna på land.

Nu är jag hemma i mitt hem som ser ut mer som en krigszon, livet i en flyttkartong. Mitt hem ska packas ner och flyttas till en ny plats, till det som ska bli mitt nya hem. Men bor man på 39 kvadrat så blir det ganska trångt med alla kartonger, och man samlar på sig massa skit på 8 år. Försöker slänga onödiga saker men en del saker kan man liksom inte slänga, tex ett kuvert med min adress på.

Nu kan ni undra vad jag ska med ett gammalt kuvert till, men då ska jag berätta för er att det är inget vanligt kuvert det är ett kuvert som Dregen skrivit på och skickat till mig. Sådant kan man ju inte slänga…. Sen har vi den där almanackan från 2009, som han också tagit i…
Det som kan uppfattas som skräp för vissa kan vara väldigt värdefulla för andra.
Har du något du aldrig skulle slänga i en flytt?

Nu ska jag fortsätta att packa ner mitt hem sen ska jag bosätta mig i soffan resten av kvällen och njuta av de sista timmarna med semester.
I morgon börjar jag jobba igen, och ärligt talat så längtar jag faktiskt tillbaka. Men det har varit väldigt skönt att ha semester och vila upp sig lite.
På vägen till Karlstad lyssnade jag på P4 Värmland och när psykologen HG Storm pratade om tecken på utmattning, och helt plötsligt insåg jag att psykiatrin kanske hade haft rätt ändå. För jag hade typ varenda symtom i början av december. Det var nog bra att jag tog ett break efter att flängt runt hela hösten men nu är jag pigg och redo för nya äventyr, för i vår händer mycket spännande men jag kan tyvärr inte berätta vad riktigt än men den som lever får se;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen