Snart är semestern slut

Ännu en helg går mot sitt slut, Henrik har åkt hemåt och jag valde att stanna kvar i Hagfors ett dygn till. Är ledig i morgon också men ska och simma med min kontaktperson klockan 12, så då behöver jag vara i Karlstad. Ska bli skönt att få börja simma igen och jag hoppas att min kropp tillåter mig att fortsätta den här gången.

Ställde mig på vågen i går, jag visste att jag gått upp i vikt för min Bipolär medicin gör att jag drar på mig massa vätska. Och jag kan gå med på att ha lite vätska i kroppen så länge som jag mår bra men just nu känner jag mig som en vandrande vatten ballong. Och samtidigt gör medicinen att jag har ett ökat sug, så det är livsfarligt att det drar i väg. Så därför ska jag försöka börja leva lite hälsosamt igen efter tre månader på godisdieten;) Jag har tidigare skrivit om att jag ska försöka bli bättre på att få rutiner och laga mat när jag flyttar, det får väl bli mitt nyårslöfte eller något.

Har ni några nyårslöften i år?

I väntan på att bada i badhuset så har jag badat i badkaret, 31 dagar kvar till eget badkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen