Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 I dag kan ni läsa om mig i Aftonbladet söndag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

I dag kan ni läsa om mig i Aftonbladet söndag

Glöm inte bort att ni ska köpa Aftonbladet söndag i dag och läsa om mig och Micke.
Baby är också med på ett hörn, inte alla katter som äter godis i kvällstidningarna ??

Är så fult för de valde ut mig och Micke utan att veta att vi känner varann och varit ett par en gång i tiden. Sen klipper de ihop oss bredvid varann på förstasidan, så de ser ut som vi varit gifta i typ 10 år, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *