En liten fotopromenad

Började även denna dag med sovmorgon, så skönt att få sova ut ordentligt, man kan iallafall inte påstå att jag inte passar på att vila nu när jag är ledig. Har fortsatt mitt Andra Avenyn maraton, är inne på avsnitt 41 nu:D

Sen har jag och Baby varit ute på en liten promenad och jag dammade av den stora kameran. Jag använder oftast min Canon M när jag fotar till bloggen för att den är liten och smidig att ta med och så använder jag min Canon 550 D för att fota speedway eller  vid speciella tillfällen. Men den är 5 år gammal nu och har några kilo grus i sig och börjar bli lite seg. Sen är den ihop tejpad med eltejp och har sprucken skärm, haha det går vilt till när man fotar motorsport;) Skulle vilja ha en ny men får nog spara ett tag till. Vad använder du för kamera?

Nom nom nom, gräs smakar smaskens!

Hallå jag är ingen utekatt! Ni måste släppa in mig nu, innan jag fryser ihjäl!

Här inne var det varmt och skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen