Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lucka 23: Tipsa om en bok som handlar om Bipolär sjukdom – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lucka 23: Tipsa om en bok som handlar om Bipolär sjukdom


Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva- AnnHeberlein. När jag började misstänka att jag hade Bipolär sjukdom så började jag kolla på Ann´s serie Mina två liv.
Och jag köpte även hem hennes bok men jag orkade inte läsa den just då men Henrik gjorde det.

Men nu har jag i stället lyssnat på den som ljudbok och jag tycker att den är så bra.
Hon berättar på ett naket och ärligt sätt om hur det kan vara att leva med Bipolär sjukdom typ 2. Hon pratar om saker man inte ”får” prata om, sätter ord på känslor och upplevelse och ökar öppenheten kring psykisk ohälsa.

Och jag tycker att den här boken är mycket läsvärd.
Orkar du inte du heller läsa boken så finns den som ljudbok på BookBeat, och just nu får mina läsare lyssna en månad gratis.
Klicka här för att ta del av erbjudandet!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *