11 dagar semester och nostalgi

Woho!
Nu har jag 11 dagar semester från alla jobb utan bloggen, en blogg tar aldrig semester;)

Efter jobbet så åkte jag mot Hagfors och direkt jag kom dit åkte vi och fira jul med farmor och farfar. Kom inte hem för så länge sedan men har hunnit med att äta pizza och bada skumbad. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och kollar på Andra Avenyn.
Haha ja, jag har ju en förkärlek för gamla svenska serier. Har redan masskollat på alla avsnitt av Rederiet, Trekronor och Skilda Världar.

Började att kolla i går och är redan inne på avsnitt sju. Andra Avenyn ger mig lite nostalgikänslor, minns hur jag och Linn satt i soffan på elevhemmet Östan på Molkoms folkhögskolan första gången hon tvingade mig att kolla på det. Efter några avsnitt tröttade hon men då var jag besatt så jag tvingade henne att kolla i stället:D Jag var helt lyrisk och ville åka och hälsa på skådespelarna för de blev typ mina kompisar, haha jag var nog en aning hypoman redan på den tiden;) Linn mata mig med russin för att jag skulle sluta tjata, 9 år sedan nu, tiden går fort.

I morgon är dan före doppardan och jag har inga planer alls, får väl göra ett sista försök att försöka få julkänslor. Men det känns kanske omöjligt framförallt när det känns som höst ute. Vad ska ni göra sista dagen innan julafton?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen