Flyttproblem och 6200 följare

I morse när jag vaknade kändes det som jag hade blivit överkörd av ett tåg.
Försökte rulla ur sängen för de gjorde så jävla ont i ryggen så jag inte kunde sätta mig, men halvvägs ur sängen inser jag att de här går ju inte.
Så smsa och sa att jag jobbar hemifrån, sen somnade jag om i några timmar till.

När jag väl kom upp inser jag att min lägenhet har börjar hjälpa mig att flytta, för hyllan i vardagsrummet hängde på sne och det låg böcker full soffan.
Snäll men det är faktisk 42 dagar kvar men på tal om flytt så har det uppstått ett litet problem.
Min lägenhet ska besiktas den 1 feb kl 12.00 och jag får nycklarna till den ny den 1 febuari kl 12.00.
Det är så enligt hyreslagen blablabla… jo det kanske det är men det är helt jävla omöjligt! Ska jag ställa ut alla mina saker på gatan i väntan på att få nycklarna eller hur menar dem? Vad är det för jävla korkad lag? Det är inte en person med Asperger som kommit på den iallafall, det är en sak som är säker;)

Ska ringa och fråga dom som har lägenheten nu när de tänkt flytta och se om de finns någon möjlighet att jag kan få den tidigare. De här resulterar även i att mamma och pappa får ta semester för att kunna komma och hjälpa mig. Hur gör de som inte har någon familj eller vänner och inte har råd att anställa en flyttfirma?

Alternativet är att jag har kvar min lägenhet till 1 mars, ska ha de egentligen men har bett dem leta efter en ny hyresgäst för har inte råd att betala dubbla hyror.
Aja de löser sig nog till slut har ju fixat saker som är omöjliga förut så;)

Förutom att jobba och muttra över flyttproblem så har jag även hunnit med en sväng på stan. Insåg att jag var tvungen att hämta ut mer sprutor så jag kan ta med en till Hagfors över ju, för de känns inte som en stor chans att de har sådana ovanliga mediciner hemma på apoteket där. Nu ska jag kolla på filmen En underbar jävla jul, har ni sett den?

Som att det inte redan var nog trångt med 39 kvm nu ska jag ha böcker fullgolvet också, snälla 42 dagar gå snabbt!

Sen hände en roligare sak- Vi fick 6200 följare på Instagram i dag!
I love you! Följer du inte oss?  Gör det @Aspiepowermedia

Det är en gammal bild från nyår 2012 men vi får nog fira det här med champagne till helgen för Baby är ju inte hemma nu. Och hon är ju minst lika delaktig i det här för det är hon som drar in alla likes med sin charm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen