Aspiepower Media

Det borde finnas en gala för psykisk ohälsa!

Som jag berättade tidigare så har jag jobbet hemifrån i dag, då kroppen inte tillåter mig att sitta på ett kontor. Jag är så himla tacksam för att jag har arbetsgivare som förstår grejen, för det är ju tyvärr så som mitt liv med två kroniska sjukdomar ser ut ibland. Önskar att fler arbetsgivare förstod grejen, för måste man verkligen alltid sitta på ett kontor för att jobba? Vad spelar det egentligen för roll om jag sitter ensam på ett kontor eller ligger hemma i soffan, så länge jag gör det jag ska?
Baby är iallafall glad för att jag är hemma och kan mysa hela dagen.

Förutom att jobba så har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt och kollat på Musikhjälpen. Nästa års insamling tycker jag ska handla om psykisk ohälsa, jag vet att Hjärnkoll förde en diskussion med dem för några år sedan men att det inte gick att genomföra eftersom Hjärnkoll är ett regeringsbeslut. Men visst borde finnas en gala för psykisk ohälsa? Det finns ju galor för allt möjligt nu för tiden, men inte psykisk ohälsa, är inte det lite underligt? Med tanke på att psykisk ohälsa är vårt största folksjukdom och att 3/4 har egen erfarenhet eller erfarenhet som anhörig.
Vet att vissa gjort egna galor men jag tycker det borde finnas en tv-sänd gala.
Kanske borde vi bomba TV 4 med förslag på detta, det var ju ett tag sedan de hörde från mig nu;)

Nu ska jag återgå till mitt soffhäng och kolla på avsnitten av Gåsmamman som kom ut i dag. Vad har ni gjort i dag, mina vänner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *