Aspiepower Media

Att få cancer av en medicin

Godmorgon mina vänner!
Alltså vet inte vad de är för jävla fel på mig, mår så jävla illa. (Nej jag är inte gravid!)
Funderade ett tag på om de är de nya sprutorna eftersom jag blev illamående dagen efter jag tog dem, och samma sak förra veckan. Men enligt Fass är inte ett illamående en biverkning dock kan medicinen ge trevliga biverkningar som hudcancer och leukemi, ska aldrig mer läsa på Fass. Mediciner är ett gott ont, självklart får inte alla dessa biverkningar de måste ju skriva upp alla eventuella biverkningar men när man läser sådan här så inser man i vilket jävla gift det är.

Som reumatologen sa en gång: ”Har man kroniska sjukdomar så får man tyvärr välja mellan pest eller kolera” Det finns två val:

1. Att man lever med en omedicinerad sjukdom och mår dåligt.
2. Att man tar mediciner som kan ge biverkningar, men de flesta får ju inte ens biverkningar och får man är det oftast inte så allvarligt.

Jag har levt 12 år med omedicnerad Bipolaritet och jag levde 10 år utan att ha medicin för min reumatiska sjukdom, och så här i efterhand undrar jag hur jag klara det. De finns ju perioder som jag knappt klarar det nu, trots mediciner.

Vet att flera av mina läsare lever med kroniska sjukdomar, hur tänker ni om detta?
Har ni valt att medicinera eller inte? Varför?

På tal om mediciner så har jag väldigt lite mediciner i dag om man jämför med vad jag hade 2007, då hade ca tre gånger fler än i dag. Och då hade jag varken medicin för min reumatiska eller mina Bipolära sjukdom.
Hur sjukt är det inte?

 Trots illamående så tog jag mig i väg till jobbet, ska jobba fyra timmar i dag sen är det helg.
När jag slutat ska jag åka hem och hämta upp Fröken B och åka mot Hagfors, har inte varit där på tre veckor nu.
Längtar efter badkaret haha.

Ska försöka orka med att baka lite under helgen med, så jag kanske får lite julkänsla.
Det är 8 dagar kvar till julafton men jag tycker det känns som vilken vecka som helst, har verkligen noll julkänsla.
Insåg förut att jag inte ens köpt julklappar till Baby, dock tror jag att hon blir nöjd av att få lite godis och ostbågar eller att få äta upp min frukost som hon gjorde i morse;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *