Extreme Makeover

Att jag hatar kylan vet ni redan vid det här laget, men de värsta med kylan är all smärta som kommer på köpet.Det gör ont i varenda millimeter av min kropp och jag fick ta en sömntablett för att över huvud taget orka sova något i natt.
De blir hela tiden en ond cirkel, funkar hjärnan så lägger kroppen av och funkar kroppen så lägger hjärnan av. Om jag blir rik någon gång så jag bo utomlands några månader per år, för min kropp är inte gjord för det svenska klimatet.
Ser fram emot att snart flytta och kunna bosätta mig i ett badkar, 50 dagar kvar.

Tog mig iallafall i väg till jobbet och gjorde fyra timmar sen åkte jag hem och åt lunch innan jag åkte ut till Bergvik. Kände att det var dags att fixa till sig lite inför julen så hade beställt tid för både klipp och färg. Nu har jag haft rött hår i olika nyanser i över 1,5 år och det är nytt världsrekord i min värld, har aldrig haft samma färg så länge. Så det fick bli en extreme makeover, det är svårt att få en rättvis bild på färgen då det är stumpmörkt ute och jag har kasst ljus i lägenheten.
Vi valde att lägga slingor i överhåret och låta det under fortsätta vara rött, tanken är att överhåret ska blekas en gång till. Men längre fram för jag vill helst ha lite hår kvar sen när vi är klara;) Ska försöka ta bättre bilder i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen