Hoppas att jag slipper skrika den här gången

15232140_10154482459321998_6849522989383207929_n

En bild från morgonens promenad till psykiatrin.

Har varit i väg till psykologen och nu ligger jag i soffan och väntar på att vårdcentralens telefontid ska starta. De har antagligen ingen tid som vanligt, eftersom de av någon anledning gör slut på alla tiden på förmiddagen. Får göra ett försök annars får jag väl ringa på måndag, för i morgon hinner jag inte. Men de behöver nog ta en titt på mig för nu har tempen legat på minst 37,6 i 2 månader. Och har fortfarande ont över bihålorna, fast den där antibiotika kuren, troligtvis gav de mig den alldeles för sent för att jag fick bråka för att ens få den. I år var jag väldigt yr med och höll på att svimma så fick stanna bilen så Carolina fick köra hem. Vi får väl se vad de hittar på, troligen säger dem ”Tyvärr tiderna är slut, ring 1177 kl 17 och be om att få en tid till jouren”. Nej tack jag vill inte bli utskälld igen och få höra att jag inte kan ha bihåleinflammation, för att efter mycket om och men få träffa en läkare som säger att jag har akut bihåleinflammation. Jag hoppas att jag slipper skrika denna gång.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen