Får väl fixa det själv då..

Självklart var ju vårdcentralen stäng just i dag. Varför är den alltid stängd, när jag är ledig? Nästan så jag börjar tro att de lägger tiderna efter mig… ”Nu ser jag att hon Joanna Halvardsson bloggar om att hon är ledig på torsdag. Vi får nog stänga då för risken är stor att hon kommer på att hon är sjuk då”. Tror ni det låter så i kafferummet? haha Gav mig i stället ut på stan och köpte ett rör Berocca, som jag tänkte boosta min kropp med så kanske jag blir lite piggare. Sen köpte jag även salt till min nässkölj, för får väl försöka få ut skiten själv när vårdcentralen inte kan hjälpa mig. För det känns inte särskillt hälsosamt att använda  kortisonnässpray i två månader, men gör bara som läkaren sa. Använd den tills de känns bättre…. Men de känns ju aldrig bättre. Vi får väl se hur de går annars får jag väl ringa VC igen på måndag, och se om de har öppet då men nu har jag iallafall testat allt jag kan själv. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och stanna här resten av dagen.

Aspergerssyndrom-9873

En egen sjuksyster har jag med:D

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen