Aspiepower Media

Julkalender på bloggen och nya naglar

I år kommer jag inte ha en adventskalender med tävlingar på bloggen, tiden räcker inte till. Istället tänkte jag bjuda er på ett inlägg om dagen i 24 dagar, där ni bestämmer vad ska skriva om. Så skriv en rubrik du vill att jag ska skriva utifrån, eller ställ en fråga här nedan så skriver jag utifrån den:) Vad tycker ni om den idén? Efter jobbet åkte jag och hämtade Carolina, för vi skulle vi väg och fixa naglarna. Att en sådan liten grej som att få nya snygga naglar kan få en att känna sig fräschare. Fick bli rosa glitternaglar den här gången. Man måste verkligen unna sig sådana här saker i mörkret vi lever i just nu. Hur mycket jag än sover så känner jag mig aldrig pigg, de är ju mörkt och tråkigt 80% av tiden. Någon mer som tycker att det här är jobbigaste perioden på året? Nu ska jag ta en dusch och sen bädda ner mig i soffan med Fröken B och ha onsdagsmys. I morgon ska jag till psykologen och köra traumaterapin för första gången. Han har förvarnat mig att jag troligen inte kommer må så bra efteråt, så har lagt in så jag har en ledig dag efteråt. Aspergerssyndrom-9863 Aspergerssyndrom-9865    

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *