Aspiepower Media

#NPFpower Christer

Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se
 
15032221_10154448233646998_681007926376167459_n (1)
Jag heter Christer Holm och jag har ADHD och Aspergers  syndrom. Jag ser mina diagnoser som en superkraft, jag har förmågan att se logik i saker som folk andra inte ser. Jag startar upp många projekt som jag sen lämnar ifrån mig för att någon annan ska kunna ta över dem. Det roliga är att se något växa för att sen lämna över det.
Jag har en enorm kreativitet som sällan tar slut, jag får lätta folk att skratta över alla mina dumheter och min fantasi.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *