Aspiepower Media

7 år av kärlek

I dag är det sju år sedan jag hittade den där annonsen på Blocket. Sju år sedan vi satte oss i bilen till Ekshärad, vi skulle bara kolla på dig du skulle inte med hem. Men två timmar senare sitter vi i bilen hem, vår första resa tillsammans. Jag har har alltid haft svårt att välja saker, men du valde mig. De fanns tre katter att välja på men du hoppade upp och la sig bakom min rumpa, när jag satt på  stolen. Du visade redan där att du inte är som andra katter, du tryckte in dig bakom min rygg och började kurra. När du skulle få ett namn var valtet inte heller svårt. Egentligen hade jag bestämt mig för att jag skulle ha en hane, som skulle heta Dregen. Men när det bara fanns tjejer kvar så fick så fick du i stället heta Baby, Backyard Baby. I dag är 7 år sedan du kom hem till oss världens bästa Bebbsan. Redan första natten visade du vem det var som bestämde, genom att bita av sladden på min mobilladdare. Världens finaste bästa Bebbsan jag är så glad för att just du kom in i vårt liv. Tack för att du får mig att skratta. Tack för att du slickar bort mina tårar när jag gråter. Tack för du ligger på mina fötter och värmer dem när de värker. Tack för att du alltid finns där. Och tack för att jag får vara din matte. Jag älskar dig Baby, till månen och tillbaka igen <3   PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *