Aspiepower Media

Alla borde få höra min föreläsning

Jag får oftast frågan om VEM som kan lyssna på min föreläsning. Och jag är beredd att säga ALLA. Självklart kan det vara skönt för personer med samma diagnoser som mig och deras anhöriga att känna igen sig och se att finns hopp. Men jag har även föreläst för personal från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, kommuner och landsting, inom psykiatrin, inom vanliga vården, lärare/skolpersonal, idrottsledare/idrottsföreningar, på arbetsplatser, för allmänheten m.m…. Så jag tycker att ALLA borde lyssna på min föreläsning för att få nya infallsvinklar på hur det kan vara att leva med dolda funktionsnedsättningar. Och hur man kan fortsätta leva rikt och gott trots en bokstavskombination. Eller hur du som arbetsgivare kan bli bättre på att bemöta dina anställda eller personer du möter på i ditt arbete. Läs mer och boka mina föreläsningar här! IMG_9025

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *