Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag kommer aldrig bli en modebloggare – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag kommer aldrig bli en modebloggare

En sak som är säker är i alla fall att jag aldrig kommer bli en modebloggare. Dagens outfit- Backyard Babies tröja och okammat hår och inget smink, typ så jag ser ut på 80% av tiden. Jag har verkligen inte tid att fixa mig på morgon, jag är nog trött som jag är när klockan ringer. Och sen har jag med att få i mig frukost och ta mig till jobbet på en timma. Nej stylad är jag bara när jag föreläser haha. I dag har jag jobbat två timmar sen gick jag hem och bädda ner mig i soffan i fyra timmar innan det var dags att bege sig på styrelsemöte. Nu är jag hemma och chillar och sen blir det en tidig kväll, för känner mig fortfarande lite febrig. Aspergerssyndrom-9568

Aspergerssyndrom-9561

Det är inte bara jag som gillar bekväma kläder, jag kommer troligen aldrig mer få använda denna tröja om chefen får bestämma;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *