Aspiepower Media

Traumabehandling 

Har varit hos psykologen, de senaste tiden har jag varit där var fjortonde dag. Men from nu ska jag dit varje vecka, för vi ska påbörja en traumabehandling. Jag kan tycka att det är ganska underligt att jag funnits i psykiatrins system i 15 år men ingen har insett att jag är traumatiserad av det jag varit med om under min skolgång. Vi har pratat om det som har hänt men jag har bara fått berätta vad som hänt, sen är det liksom bra nu har vi pratat om de här hejdå.  Sen pratar vi inte om de mer. Men har man varit med om ett trauma,  och i mitt fall flera stycken, så måste man få prata om den och få hjälp att bearbeta händelserna. Så nu ska jag äntligen få göra det tio till tolv år efter att händelserna inträffat. Det kommer bli jobbigt, och ta tid men jag tror att det kommer bli så himla mycket bättre efteråt. Det är dags att få ett avslut på det här nu, en gång för alla.

Klarälven fotad från psykiatrins fönster

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *