Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En kväll på akuten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En kväll på akuten

Spendera fyra timmar på akuten i går, var inte jag som var sjuk var bara sällskap. Men jag önskar att jag hade varit det för då får man ju iallafall morfin, som lättar upp stämningen lite;) Det var fullt så vi hamnade på ett barnrum, och man ska tydligen åka till akuten med ett sjukt barn om man ska stanna länge. För där inne fanns sköna skinnfåtöljer, blir man mer sliten som förälder eller varför får man denna förmån? Mina föräldrar har slitit ganska hårt med mig med, fast jag är ett 28 årigt barn. Så har de suttit med mig på akuten under många timmar av mitt liv, på sten hårda stolar i plast. Nej det ska inte vara som att åka på spa att åka till akuten, men varför har de inte sköna stolar på alla rum? Man spenderar ändå ganska många timmar där i de flesta fall. Efter fyra timmar höll jag på att få ett spel för den där maskinen som ska mäta EKG osv pep hela tiden. Så i fyra timmar hörde jag…. pip….pip…pip…pip…pip… Och jag som redan hade ont i huvudet, skulle aldrig palla att jobba på ett ställe där det piper hela tiden, man blir ju knäpp. Men en snygg väggmålning hade de iallafall på rummet så hängde lite med Mumin. Nu ska jag palla mig i väg till min psykolog och sen blir det att chilla lite för kl 15 rullar bilen mot Arvika, där jag ska föreläsa i kväll. (Föreläsningen är fullsatt) 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *