Ny affärsidé!

 

Aspergerssyndrom-9420

Det är skönt att sova hos mormor:)

Godmorgon mina vänner! I går kväll kom jag på att jag har en värmemadrass jag aldrig använder så testade den i natt. Så varmt och skönt tycker min stackars kropp som inte gillar kylan och värker. Jag tror att de kommer snöa som fan snart för de värker i mina fotleder, och jag är inte bara synsk, jag kan spå vädret också. Reumatologen sa en gång att jag borde söka jobb på SMHI, haha:D Nu sitter jag och dricker varmchoklad och försöker få upp värmen för att våga mig ut till bilen och åka till jobbet. Funderar på att bygga en tunnel till bilen så jag aldrig behöver gå ut:D Varför har ingen tänkt på det förut? Kan bli värsta affärsidén!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen