Aspiepower Media

Besök hos reumatologen och nya sprutor 

Börja dagen med ett besök hos reumatologen. Som jag trodde har jag flera pågående inflammationer i kroppen.  Vi ska avvakta lite med att spruta kortison och så får vi se om de behövs kompliceras med en antiinflammatorisk medicin igen. Vi tog ju bort den för jag fick en allergisk reaktion men tror inte att jag egentligen var allergisk mot den. Utan  att det berodde på att jag hade njursten och de gav mig 7 olika mediciner på akuten och då tyckte kroppen att nu räcker det.   Men fick iallafall nya sprutor de ska vara nästan samma ämne som Enbrel men med bättre pennor. För nu har jag trauma varje vecka när jag ska ta sprutan och sitter i 15 min och krånglar för jag tycker de är så obehagliga att ta. Man ska trycka ner dem hårt i låret för att ta bort barnspärren samtidigt som man ska trycka på knappen för att lösa ut dem. Men vet inte riktigt hur de tänkte när de gjorde den för har man Reumatism (de är ju därför man tar dem)  så är man ju oftast svagare i handlederna och då blir det ju jävligt krångligt.  Har en Enbrel spruta kvar att ta sen ska jag ta de nya. Är för snål för att slänga en spruta för ca 5000 kr. De måste ju betyda att jag är väldigt värdefull för jag går runt med svindyr medicin i kroppen 😉

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *