Aspiepower Media

Första besöket hos reumatologen på 1,5 år

Började den här söndagen med sovmorgon till 11.30, så skönt! Nu har ännu en vecka  gått och nu är vi inne i November på riktigt, helt jävla sjukt. Snön faller utanför fönstret och i går var det -5, men kändes mer som -15. Jag och Baby ska snart bege oss mot Karlstad och börja ladda upp för en ny vecka. Efter två veckor där planerna ändrades lite och det inte blev någon resa till Skellefteå. Och det i stället blev ganska lugnt så trappas tempot upp lite igen. Mina föreläsningar ute i Sverige är över för det här året, men fram till jul kör jag en liten Värmlandsturné (ingen föreläsning är för allmänheten tyvärr, förutom den i Arvika men den är fullsatt) I morgon ska jag till reumatologen och han kommer nog få en chock när han ser mig. För jag inte varit där på 1,5 år nu och de tror nog att jag inte hört av mig för att jag mått bättre. Men så är ju inte riktigt sanningen…. Anledningen till att jag inte hört av mig är att jag haft så ont i foten så jag glömt bort att det gör ont i resten av kroppen. Och sen har jag ju ätit morfin i perioder, vilket såklart tar bort all smärta. Så nu kommer jag och är helt paj i axlar, nacke och rygg efter att ha gått på sne, efter att ha gått ett år med gipssko. Ska bli spännande att se vad han hittar på med mig, men ska försöka tigga åt mig kortisonsprutor när jag ändå är där. Skärmavbild 2016-11-05 kl. 22.45.15

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *