Aspiepower Media

#NPFpower Erik

  Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se


  14681644_10154369610131998_5273903834730841509_n
Mitt namn är Erik Karlberg och jag är 22 år och bor i Karlstad. Jag har asperger syndrom.
Mina styrkor är att jag kan analysera film på sätt som de flesta inte kan.
Jag har god fantasi, mycket god lyssnare, har inga problem med att säga vad jag tycker. Jag kommer på många idéer oavsett vad jag än gör. Jag ger mig aldrig i saker som jag är fokuserad på och intresserad utav.
Om många är från ruta 1 i en uppgift så är jag i början, mitten och slutet osv.
Jag tänker alltså i förväg vad som behöver göras. ”

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *