Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Marmor ljusstake – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Marmor ljusstake

Nu är vi tillbaka i Karlstad, mamma blev också med hit. När vi kom fram åkta vi till Bergvik för att handla och hitta en marmor ljusstake på Coop som fick bli med hem. Får dock vara på min vakt när jag tänder ljusen, så inte pyroman Baby kommer och tänder eld på sig själv:D Förra året testa hon mina gränsen att gå närmare och närmare ljuset för att se hur nära hon kunde komma. Vill helst inte ha ett katt med uppbrända morrhår:P Nu blir de chill framför tvn resten av kvällen. Vad har ni gjort i dag mina vänner? Aspergerssyndrom-9392 Aspergerssyndrom-9390

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *