Jullunch och gårdagens shopping

Vet ni om att det är julafton i dag? Haha ja man kan nästan tro det iallafall när man ser vad mamma bjöd på till lunch i dag:P Men man kan ju inte få för mycket av det goda, så man kan ju lika gärna börja äta julmat så här i början av november. Aspergerssyndrom-9350 Annars har det varit en lugn dag i dag, började dagen med sovmorgon till 10.30. Och sen har jag skickat i väg några fakturor och svarat på mail. Är så kul att det kommer fler och fler mail från personer som är intresserade av att boka en föreläsning och att våren börjar fyllas på nu. Är du också intresserad av att boka mig som föreläsare eller något annat spännande projekt, läs här! Annars har jag inga större planer för den här dagen, skönt att bara få ta det lite lugnt. Tog sista tabletten antibiotika i dag men känner mig inte helt hundra i bihålorna, men får väl fortsätta med den där nässprayen ett tag till så får vi se. Fröken B har också en chilldag i dag: Aspergerssyndrom-9346 Här kommer bilder på det jag shoppade på rean i går, riktiga fynd.

Aspergerssyndrom-9342

Byxdress med långa ben

Aspergerssyndrom-9351

Jacka i mocka

Märker att det är många nya besökare som tittat in här senaste tiden, så kul! Ni har väl inte missat att ni enkelt kan följa bloggen på flera olika ställen? På bloggens facebooksida! Bloglovin BlogkeenTwitter
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen