Rosa månadens Testagram-box

I torsdags landade månaden Testagram-box i brevlådan och denna månad var den extra rosa och fin men även extra viktig. Varje mottagare av denna box är med och stöder Cancer fondens Rosbandet kampanj och där med svensk cancerforskning med 42 kronor.

Alla månadens produkter är alla en del av P&Gs ”rosa produkter” där varje köp på rosa displayer i din butik skänker pengar till cancerforskningen för att färre ska drabbas och för att fler ska överleva cancer. För endast 99 kr/månad och med frifrakt kan du få hem en Testagram-box varje månad. Klicka här för att beställa din box eller ge bort en till en vän.

rosa månaden

Månadens produkter:

Yes Platinum original- Tränger igenom 3 x snabbare än YES original, utmana disken med bästa diskkraften.

Gillette Venus Embrace Snap- En portabel och kompakt rakhyvel som är perfekt för handväskan, resväskan eller i gymväskan. Med fem raklblad och fuktgelremsa som aktiveras av vatten för mjukt glid.

Lenor Gold Orchid- Lenor hat utvecklat ett sköljmedel som gör att doften håller längre. Och Anti-Age3 teknologi som hjälper till att skydda kläderna från uttöjning, färgblekning och att tyget noppar.

Always Liners-  Always nysa tunna flexibla trosskydd är så komfortabla så du kan använda dem varje dag. De är dermatologiskt testade och andas vilket ger en fräsch känsla upp till 12 timmar.

Rosa bandet- Oscarsbelönade Alicia Vikander har designat Cancerfondens rosa band i år. Genom att köpa detta rosa band så bidrar du till att finansiera svensk cancerforskning och öka medveten om bröstcancer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen