Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 #NPFpower Calle – Aspiepower Media
Aspiepower Media

#NPFpower Calle

Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se


 

14705666_10154369588336998_1703879825593761440_nJag heter Calle och jag har ADHD och jag är Attitydambassadör för Hjärnkoll. En av min styrkor är att jag, hanterar mitt humör på ett annorlunda sätt nuförtiden. Istället för att bli förbannad snabbt, så tänker jag rationellt och försöker att hantera det uppkomna på ett mer rationellt sätt, och det funkar 9 av 10 gånger.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *