Aspiepower Media

Medicin lägesrapport och pizza till frukost

Varför går tiden så fort för? I morgon är det två månader kvar till julafton, helt galet! Den här helgen har varit en lugn helg, skönt att få vila upp sig lite och nu är jag äntligen feberfri igen. Började den här söndagen med pizza till frukost haha, eller snarare lunch för vaknade inte förrän 10.30. Nu är jag och Fröken B tillbaka i Karlstad igen och hennes semester är slut. Tanken var att jag skulle till Skellefteå och föreläsa den 31/10. och att hon skulle stanna i Hagfors till dess. Men tyvärr är föreläsningarna i Skellefteå inställda. Men ni behöver inte vara ledsen för jag kommer upp längre fram, troligen i febuari/mars, återkommer med tid och plats när allt är klart. Så länge får ni njuta av höstlovet, som är anledningen till att vi skjuter fram föreläsningarna:) Men eftersom planen ändrades så har jag helt plötsligt väldigt mycket fritid kommande veckor, och kanske är det jag behöver just nu. I dag är vi inne på dag 7 med 250 mg Seroquel och jag måste nog påstå att jag blivit lugnare. Det är ju lite svårt att avgöra vad som är vad eftersom jag även haft en förkylning. Men Henrik tycker att jag pratar långsammare och håller tråden och inte hoppar mellan samtalsämnena som jag gjorde förut. Dock har jag fortfarande lika svårt att komma till ro och somna på kvällen. Nu väntar söndagsmys i soffan med bästa Bebbsan innan är dags att ta kvällen och påbörja en ny vecka. IMG_9081

Vad glor du på? Har du aldrig sett en katt som ligger på ryggstöd eller?:D

Vad glor du på? Har du aldrig sett en katt som ligger på ryggstöd eller?:D

IMG_9089  
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *