Aspiepower Media

Det är dags att börja tänka på sig själv nu

Efter att uppdaterat alla andras hemsidor under de senaste åren så tyckte jag att det var dags att ta  ta tag i min egen, som jag glömt bort. Det är dags att tänka mer på  sig själv och mindre på andra nu. Det är inte så många som vet om att jag inte bara har en blogg utan även har en hemsida. Tanken är att man där ska kunna följa mig som föreläsare, bloggare, journalist och fotograf, de gör man ju här med men på ett annat sätt. På hemsidan ska man få en större överblick, och man ska uppdragsgivare kunna se vad jag gör och hur man bokar mig. Och ska försöka bli bättre på vad jag  gör jobbmässigt där, här på bloggen försvinner de ju in lite i mängden i min vardag. Så det har jag ägnat åt i dag i fem timmar, pauser är överskattat;) Hemsidan hittar du här! Förutom det har jag ätit schnitzel och badkar, viktiga saker! IMG_9079

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *