Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Grattis Greg! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Grattis Greg!

536039_10150912451251998_871141216_n

Blev väckt av pappa vid 9.45 för då var det dags att bänka sig framför tv:n och kolla årets sista GP-tävling. Där Greg Hancock säkrade VM-guldet för fjärde gången, grattis Greg det är du värd! Men han tar även hem priset när det gäller den speedwayförare som oftast ler, bilden har jag tagit på Tallhult 2012.

Speedway säsongen är snart över och jag har redan börjat längta efter nästa haha. Ludde har två matcher kvar sen är mitt speedwayjobb över för det här åren, sen får vi se hur det blir nästa år.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *