Aspiepower Media

Boka en föreläsning om att inte alltid fungera som samhället begär

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Aspiepower media, de vill säga mig själv 🙂


Tiden går så fort, hösten är redan här och jag är halvvägs in i min föreläsningsturné. Det är himla kul att få åka runt i Sverige och få träffa er och dela med mig av min historia, för att öka öppenheten och kunskapen kring psykisk ohälsa och Neuropsykiatriska diagnoser i samhället. Från mittan av december till mitten av januari kommer jag ta en liten paus för att ladda upp batterierna för vårens turné. Och redan nu börjar våren att fyllas på, två är inbokade men har flera på G där datumen inte är spikade än. Så vet du om att du är intresserad av att boka mig som föreläsare eller något annat uppdrag under våren? Ja då är det dags att kontakta mig nu maila info@joannahalvardsson.se för prisuppgifter, frågor och bokningar.

Skärmavbild 2016-10-21 kl. 23.46.22
Skärmavbild 2016-10-21 kl. 23.43.13
Skärmavbild 2016-10-21 kl. 23.43.32
Skärmavbild 2016-10-21 kl. 23.43.49
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *