Aspiepower Media

Bästa medicinen!

Ännu en helg är över och Henrik har åkt hemåt igen. Själv har jag bäddat ner mig i soffan under värmefilten och äter varm nyponsoppa med vaniljglass, den bästa medicinen när man är sjuk. Ena stunden håller jag på att frysa ihjäl för att nästa svettas ihjäl. Fick jobba hemifrån i morgon så ska ta en lugn sovmorgon och spendera hela dagen i soffan förutom när jag måste till läkaren på psyk. Allt för att försöka vila så mycket som möjligt och vara så pigg som möjligt på tisdag. Det är det sämsta med att vara föreläsare, man kan liksom inte ställa in eller bara byta dag för att man fått en jävla förkylning. Så är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen, och jag har ju redan föreläst i Småland hög på morfin så de kan ju inte bli så mycket värre iallafall:D Är det någon av er som kommer på tisdag? IMG_9002

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *