Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 #NPFpower- Åsa – Aspiepower Media
Aspiepower Media

#NPFpower- Åsa

Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se


 

14449005_10154303513616998_4823304712547559395_n

Jag heter Åsa och är 38 år och jag är Attityd ambassadör för Hjärnkoll. Jag lider inte av asperger, jag lever med asperger. Mina styrkor är att jag är noggrann, kreativ och ärlig. Jag har långa känselspröt, jag är intelligent och allmänbildad, fast det är inget jag skryter om ? Jag vill ha rutiner och ordning och reda, jag tycker att det är en styrka då det för mig är något positivt. Jag har empati, det är en myt att vi med asperger inte skulle ha någon empati, dock kan det vara svårt att visa det.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *