Aspiepower Media

Vad hände med Viktväktarna?

Det är nog många som undrar vad som egentligen hände med min viktresa, när det gick så bra i början. Men jag valde faktisk att lägga det på is ett tag. Jag insåg att jag hade satt lite för höga krav på mig själv när jag trodde att de skulle funka att följa Viktväktarnas program och samtidigt vara på vägen på att bli utbränd och flänga runt över hela Sverige. För att få det att funka fast man reser mycket kräver mycket planering och tiden till planering finns inte just nu. Jag försöker fortfarande tänka på vad jag stoppar i mig och försöker röra på mig men jag följer inte programmet till punkt och pricka. Och jag väger mig inte, för de veckor det gått sämre blir jag bara irreterad. Egentligen spelar det ingen roll om jag väger 68 kg som nu, eller 65 kg som målet var. De viktigaste är att det inte drar i väg, som de har en förmåga att göra med de mediciner jag äter, jag vill inte väga 95 kg ingen. Jag kommer fortsätta kämpa men inte ha lika stora krav på mig själv.   1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *