Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag kan ju! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag kan ju!

I förrgår när jag lagade mat så gjorde jag tre matlådor när jag ändå höll på. Finns det något tråkigare än att laga mat till bara en person? Då kan man lika gärna göra fler portioner när man ändå håller på. Så slipper man laga mat på några dagar sen och jag har ju ändå en förmåga att äta samma mat om och om igen. I går efter jobbet gick jag hem och satte på två tvättmaskiner, lika bra att passa på när man väl är hemma. Känns som jag lever i en resväska just  nu, jag packar, jag åker i väg, jag kommer hem, jag packar upp och packar ner nya saker igen och så rullar de på. Men nu när jag är hemma i en hel vecka så hinner jag ju till och med att tvätta lite. Jag kan ju bara jag vill! Just nu sitter jag och äter frukost eller ja… sitter och äter choklad och dricker energidryck… Vakna upp med så jävla ont i kroppen så jag inte ens visste hur jag skulle ta mig ur sängen. Hatar skithösten men en stadig och bra frukost gör de hela bättre;) Nej dags att göra sig klar för ska snart bege mig till psykologen innan det är dags att åka i väg och jobba några timmar.

IMG_8981

Blev en stadig frukost i dag:D

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *