Aspiepower Media

Veckans planer och World mental health day!

Den här helgen har varit en välbehövlig vilohelg. Efter att kört på i ganska högt tempo och flängt runt de senaste veckorna, så var det skönt att få ta en liten paus. Och kommande vecka är en ganska lugn vecka, iallafall om man jämför med de senaste veckorna. Tycker tiden går så himla fort nu, lite för fort. Känns som det var nyss som det var sommar och jag gick runt med gips och det var Putte i Parken. Och nu är det bara 76 dagar kvar till julafton och den första julmusten har redat landat i hyllan på affären, hur sjukt är det inte? På måndag är det World mental health day- Världsdagen för mental hälsa, och det uppmärksammar vi på Hjärnkoll i Värmland med att ha en kampanjdag. Vi har hyrt sessionsalen på Bibliotekshuset i Karlstad som tar 190 platsen och vi kommer bjuda på en heldag med föreläsningar. Och vet ni vad? Det är fullsatt!! Så himla kul! Jag kommer inte föreläsa denna dag, jag tyckte att andra skulle få chansen jag har nog med föreläsningar ändå just nu:) Men jag kommer vara på plats och dokumentera hela dagen och sen är jag även medieansvarig  och ska ta hand om mina kollegor om de dyker upp. Vilket jag hoppas att de gör för jag  tycker verkligen att Världsdagen för mental hälsa är något som media borde uppmärksamma. För 3/4 i Sverige i dag har egen erfarenhet, eller erfarenhet som anhörig av psykisk ohälsa och Neuropsykiatriska diagnoser. Skärmavbild 2016-10-08 kl. 18.42.23

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *