#NPFpower- Betty

Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se


14457353_10154301374626998_1682883057004801631_n

Jag heter Betty jag är 44 år, jag har diagnoserna Adhd och Aspergers syndrom. Mina styrkor med mina diagnoser är att när jag väl vet vad jag skall göra så gör jag det snabbt och med bra resultat. Jag lägger ner min skäl i allt jag utför till max. Jag ger inte upp förens jag fixat det jag gör. Jag finns, stöttar hjälper andra väldigt intensivt och har enormt stor styrka vad gäller känslor, kärlek. När jag väl fokuserar så gör jag de på ett sett som många inte kan förstå eller kan.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen