Aspiepower Media

Jag säger upp mig!

Hösten är här på riktigt nu, och min stackars reumatism kropp är inte nöjd. Känslan när man vaknar upp och ska vända på sig och det känns som ryggen är av i tretusen bitar. Kan man säga upp sig från sin kropp? För då gör jag det nu och kommer tillbaka i vår. Ska till reumatologen om en månad och de är 1,5 år sedan jag var där sist. De tror antagligen att det skett ett mirakel och att jag varit bättre och därför inte ringt och bett om kortison på så lång tid. Men så är inte fallet, anledningen till att jag inte ringt är för att jag haft så jävla ont i foten, så jag inte haft tid att tänka på att de gör ont någon annanstans. Och sen har jag ju ätit morfin för foten som självklart tagit bort smärtan i resten av kroppen med. Min kropp är nog egentligen mer sliten än någonsin just nu, att gå runt i över ett år med gipsko och gå snett, sliter på kroppen. Just nu är axlar, rygg och bäcken värst och jag tror att man kommer få spruta hela nacken med kortison igen snart. Någon som är lite smidigare än mig just nu är den här filuren: IMG_8800 IMG_8801 IMG_8802 IMG_8805 Nu är jag hemma i Karlstad igen, och Bebbsan är kvar i Hagfors eftersom jag har lie resande kvar innan jag börjar min föreläsningsturné i Värmland, och hon kan komma hem igen. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med värmefilten, reumatikerns bästa vän så här på hösten!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *