Aspiepower Media

Nej! Ett inlägg på Facebook botar inte cancer!

Kedjebrev botar inte cancer!

Oktober är här, så även den rosa månaden i förmån för Bröstcancern och de förbannade kedjebreven på facebook. Har ni sett att 90% av era kvinnliga vänner delar hjärtan på sin wall men inte fattat varför? Sorry alla mina kvinnliga vänner men nu förstör jag er lek! Alla hjärtan är för att visa solidaritet mellan kvinnor och för att uppmärksamma bröstcancer.

Jag är ledsen om någon får en chock nu men jag måste berätta för att cancer inte kan botas genom ett inlägg på Facebook. Jag tycker at det här är så fruktansvärt fjantigt! Gör i stället som mig och skänk en liten slant till Rosa Bandet/cancerfonden och gör skillnad och visa solidaritet på riktigt! För forskning kan rädda liv, på riktigt! Jag hoppas att ALLA mina vänner som delat ett hjärta på sin wall även skänkt 50 kr till cancerfonden, för då är vi uppe i MÅNGA tusenlappar nu!

 

cancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *